Tvättstuga tvättstuga

God morgon!

Nu har vi tvättstuga, är inte så mycket som ska tvättas idag i alla fall, skönt det.
Norpan kryptränar för tillfället i sin säng, och jag passar på att andas lite. Varit mycket den här morgonen redan. Tösen har ont i magen, och har skrikit konstant, men nu verkar det som det börjar lägga sig. Bara jag inte jinxade det nu.

Är sjuuuukt trött. Har bara sovit max fyra timmar i natt. Varför? Säg det.. Blev bara så. Och så vaknade Noor och hade ont i magen vid 6-tiden som sagt.
Är ännu inte helt pigg, men idag måste jag in till stan vare sig jag vill det eller inte, det är inte hållbart att vara utan bankdosan längre nu.

Nu ska jag ta och diska upp lite här, men slänger in en bild på min lilla älskling här!


<3333

Haha!

Fan vad duktig jag är på det här med bloggandet. Fast ärligt talat, det är bloggen som bråkar med mig. Har inte gått att logga in på ett bra tag, men nu jävlar!
Nej usch vad jag låter. Inte svära. Det är fult. Fy på mig.

Nu ska jag baka och plocka i ordning lite. Mår inte så bra, känner mig lite småfebrig och dan.
Ett samtal till vårdcentralen ska jag få till också. I morgon måste jag in till stan, min förbannade bankdosa har låst sig och jag har räkningar att betala. Nåväl!

Vi hörs senare!

Xoxo
// Molly

Så är det bara!

Jahopp, den blogg jag kom igång med jiddrade plötsligt som fan, tog bort inlägg och jag vet inte allt, så jag hoppar tillbaka hit.

Vad hade ni för er på nyår?
Vår spenderade vi hos svärföräldrarna. Blev en lugn kväll med gott att äta och trevliga samtal.
Noor, min i morgon 6-månader gamla dotter, slocknade ganska tidigt, så väckte henne vid åtta, drog på henne klänningen och fixade hennes hår så hon kunde vara med på några foton, sen var det av med allt, och låta henne somna om.
Min sambo, här kan vi kalla honom för R, lyckades på okänt sätt förstöra sina glasögon, som jag efter något som kändes som en halv evighets pillande lyckades få ihop någorlunda, för att morgonen därpå åka isär igen. Nu är det officiellt. Han ska skaffa linser istället.

Vet ni vad? Jag ska ta och sova nu tror jag. Ska plocka i ordning lite bara, sen blir det att nanna kudden.

På schemat för veckan så står det skrivet tre saker hittills. Här läkarbesök på torsdag, ska hämta ut ett okänt paket på posten (vi har fått ett avi som vi inte vet till vad), och träffa min bror för lunch.

Jag skriver mer i morgon, och då ska jag försöka slänga in lite bilder också!

Puss kram!

RSS 2.0