Varmt varmt varmt VARMT!

Fullt schema idag.
Klockan är inte mycket, och vi har redan varit på stan. Köpte några nya klänningar till Norran, samt två par leggins och ett par sandaler.
Fröken som nyligen lärt sig gå fick för första gången testa att gå själv, och jösses, det fick jag ångra sen! När jag var tvungen att sätta henne i vagnen blev hon så rasande! Att hon skulle sitta där nu, det kunde jag ju fetglömma.
Har tvättstuga 13-16 och mellan varven är jag och rensar ogräs på uteplatsen. Det var inte lite där! Fasen vad det sitter ordentligt dessutom... Sen ska jag gå igenom köksskåpen och styra upp Norpans garderob som ser ut som en tornado tagit genvägen igenom.
Vad fan har det tagit åt vädret? Vintern var en mardröm och inte blev sommaren "bättre".. Som om inte sommaren i fjol var hemsk nog, och då var jag dessutom höggravid. Hur jag överlevde, det vet jag inte.

Några dagar kvar, sen fyller tösen 1 år! Vart har året tagit vägen? På måndag.. Jösses, läskigt.
Söndagen därpå ska vi ha kalas, blir inte så stort, bara några nära och kära, kör på större nästa år.

Nej, nu svamlar jag! Jag ska gå och kyla ner mig innan det är dags för att gå till tvättstugan igen.
Slängen in några bilder istället.

Snark!



Tittar på favoritfilmen



Smoothie är alltid gott!





Inte illa käkat!

Hallå gott folk! Varit väldigt tyst från mig på sista tiden, men det är väl den röda tråden genom mitt bloggande.

Jag lever iaf, trots allt. Var inte riktigt beredd på hur ont saknaden efter Mozart skulle göra, men det sägs ju att sorg kommer i vågor.. Så jag får hoppas att det en dag känns lättare. Han är lycklig nu i alla fall, han kunde inte ha fått det bättre.

Jag har dessutom varit sjuk nu i flera dagar, en envis förkylning som de första dagarna slog ut mig helt.. Den börjar äntligen ge med sig..

Bvc idag, det var fyra veckor sen sist, då hade hon bara gått upp 110 gram på två månader.. Både bvc-tanten och läkaren var undrande över hur det kunde bli så, hon hade ju ganska mycket hull ändå, och är pigg och välmående. De gav oss de här veckorna på oss och se om vikten gick upp som den skulle, gjorde den inte det skulle de kontakta nån annan läkare för att se så det inte är nåt annat som ligger bakom. De trodde att det har att göra med att hon är så vild, att hon gör av med mer energi än vad hon äter, men för att vara på den säkra sidan.
Så idag då, på de här fyra veckorna har damen lagt på sig över ett halvt kilo, 515 gram närmare bestämt. På FYRA VECKOR! Vad tusan har hänt? Hon äter inte annorlunda mot innan, hon får dock 1-årsmat nu, men sån stor skillnad är jag skeptisk till att det kan vara.
Nåja, bvc-tanten var mer än nöjd den här gången och fick till och med en kram av Norran, som tidigare inte ens tålt att vara nära tanten.
Eftersom hon var så duktig på bvc gick vi in på hm efter, så fick hon plocka ut lite roliga grejer till håret, tofsar, spännen osv. Mest med hello kitty blev det.. Hon verkar älska den där kattfan.. Aja, vad gör man inte!

Avslutar inlägget med några väl valda ord:
- Inte illa käkat Norran, inte illa alls!




Jahapp

Varit lite "ur gängorna"  på sista tiden, så har inte blivit så mycket skrivande av. Saknar Mozart något otroligt, men jag vet att han har det bra där, så jag får bita ihop och vara glad för hans skull. Han förtjänar bara det bästa.

Har varit på gotland i en vecka, kom hem i söndags, efter en lååång resa på runt 6 timmar. Trevligt.
På ön var det som vanligt, skönt att vara "hemma" ett tag och underbart att få träffa familjen, däribland min bror med familj som jag inte träffat på evigheter.
Än en gång så var jag ju naiv nog att tro att jag skulle få lite avlastning när jag var nere, men det kunde jag ju fetglömma! Noor förvandlades över en natt till världens mammagris, och det var ingen annan som dög. Hon blev helt hysterisk om jag försvann utom synhåll. Med det i åtanke så blev det hela ännu mer intensivt än på hemmaplan.

Idag ska vi äntligen till "dagis" igen, var flera veckor sen!

Nu ska jag sätta mig ner och planera de sista detaljerna till hennes barnkalas den 11 juli, skriver mer när jag orkar!

Snor bilden mamma tog på Norran när vi var ute vid husvagnen.


RSS 2.0